Sveže meso

Za vaše kulinarične podvige - svežina in visoka kakovost!

Sveže meso

Naša predanost visoki kakovosti se odraža v vsakem kosu mesa, ki ga ponujamo, saj verjamemo, da je odličen okus nepogrešljiv del vsakega obroka. 

Naši rejci živali skrbijo za njihovo dobrobit, kar zagotavlja ne le vrhunsko meso, temveč tudi etičnost in trajnostni pristop. Pohorje in ravnice Dravskega poja zagotavljajo odlično naravno krmo za živino, obogateno z raznolikimi cvetočimi in aromatičnimi rastlinami. 

Lastni izkušeni mesarji poskrbijo za natančen razrez mesa, tako da je vsak rez optimalen in popoln. S svežim in kakovostnim mesom KZ Rače boste obogatili jedilnik vaše družine ter dodali pridih razkošja nedeljskemu kosilu in posebnim priložnostim.

Specialiteta naše ponudbe, ki bo navdušila vsakega ljubitelja mesa, je zorjeno goveje meso.

Vrhunsko zorjeno meso KZ Rače je cenjeno zaradi svoje izjemne kakovosti in okusa. To meso je podvrženo skrbnemu procesu zorenja, ki traja več tednov in omogoča, da se okusi še dodatno razvijejo ter postanejo izrazito bogati. Med tem procesom se meso mehča in postane sočno, kar zagotavlja nepozabno kulinarično izkušnjo.

KZ Rače se ponosno zavezujejo k visokim standardom kakovosti, zato pri zorenju mesa skrbijo za idealne pogoje, kot so kontrolirana temperatura in vlažnost. Rezultat tega procesa je meso, ki je ne samo nežno in sočno, ampak tudi polnega okusa ter aromatičnih not. Zorjeno meso KZ Rače je odlična izbira za tiste, ki cenijo vrhunsko kakovost in želijo razvajati svoje brbončice.

Katalog svežega mesa in mesnih izdelkov